Answer:
A. Reckless drivers and unconcerned police mean that there will eventually be a major disaster on Old Home Days.
Explanation:
Option A gives a subjective summary of the given passage.
A subjective statement refers to one's personal opinion, belief or conclusion which is not really based on facts. This particular option is one's personal opinion. The person opines that there will eventually be a major disaster in Old Home Days as a result of reckless drivers and unconcerned police. Actually, the passage never suggested or stated any prediction of major disaster by unconcerned police or reckless drivers. This is one's personal opinion about the passage.
The speaker wanted the bard to stop singing because
<span>He was tired of sitting and wanted to participate in the games.
You can read these in the lines
"you've had our fill or food well shared and the lyre too"
and
"test ourselves in contests"</span><span />
Answer:
You should tell her that what financial package would she be picking. You can compare with your own and say why you chose that one. If she looks discouraged about the price, you can tell her there are always ways to get money for college. She can do a scholarship, ask for financial assistance/support, or get a student loan with getting a job too. If she is not interested in paying a big sum of money, then tell her there are so many other colleges that want her too, for a lower cost of money. Tell her even if the college she goes to isn’t Stanford, it would still give her an education.
Hope it helps ♥︎
Answer:
"studied" "loved"
Verbs are action words and almost always come right after the subject