It’s a feature or Quality
Answer:
The chivalry code that Gawain strives to live up to is one of loyalty, courage, and courtesy, a code of behavior expected of knights. Throughout his journey, Gawain remained courageous and brave at all times. He felt that honor and valor were important qualities in a knight so he always strived to uphold them.
Explanation:
Answer:
In stave 1, when people asking for donations for the poor, Scrooge said that they should just send the people to workhouses and prisons if they are in debt. When the men said that some would rather die than go to workhouses and prisons, he said that they should just go and die and reduce the surplus population. He also refuses to come to his nephew's Christmas party, chases away a caroler boy, and abuses Bob Cratchit. Jacob Marley, who has been dead for like 7 years, comes to him, and says that 3 ghosts will come to him, in hopes that he will change becuase he doesn't want him to suffer the same fate that he himself did. however once ghosts come to him, he changes, and gives a large check to the donation men, raises Bob Cratchit's pay, and becomes a nice guy, showing that he did indeed change, because the Scrooge that was in stave one would never get near a check that has a word relating to charity on it.
Explanation:
I did not copy or paste, I just had to read the book and take a bunch of comprehenshion checks on it.
My deepest condolences that you have to read a book as boring as that.
I hope this helped you.
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.
In King Arthur what happened to the knights who went in search of the Holy Grail was that one of them died, while the other two returned home.