A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
Answer:
Moroccan rugs
Explanation:
They are woven rugs made by the indenginous people of Morrocco.
Answer:
Dedé did not join in, partly because her husband, Jaimito, did not want her to. ... Patria was never arrested but her husband and son were jailed. Their and Patria's husbands, who were also involved in the underground activities, were incarcerated at La Victoria Penitentiary in Santo Domingo.
Explanation:
From inference, the passengers were most likely overcome by the sight because: "They were drawn to the distinct color of the hotel." (Option C).
What is an inference?
An inference is the conclusion that is reached from a sentence after the details have been rationally examined.
The textual evidence that supports the answer above is: " Pat Scully, the owner, had proved himself a master of strategy when he chose his paints."
Learn more about inferences at;
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer: B
Explanation: He is an ambitious man and is kinda broken in a way. :)