Life is not easy because people go through serious obstales
The correct answer in the space provided is letter A, a monologue. The monologue is suitable in the statement above for a monologue speaks for the person who has been delivering his or her sentences with a long speech that will be suitable for the theme or for the audience who seeks.
There was a girl who went to a camp for expert dancers it was her first year. She was the new kid and she was scarred she wouldn't make any friends. She goes to her room were she waiting for her other bunk mates to come. She ends up falling asleep. She wakes up to people shuffling around and sees 3 other girls(how is it so far)
Answer:
opportunity costs are the alternative choice in which you could make when making a financial decision while a trade-off is something that you could switch out in order to make a different decision
Wait a second what’s is the name of the passage
Wait a second what’s is the name of the passage Wait a second what’s is the name of the Wait a second what’s is the name of the passage
Wait a second what’s is the name of the passage