Jacques Cartier, was a French explorer. In 1534, he sailed into the Gulf of St. Lawrence. The next year he sailed up the St. Lawrence River.
B. The Mongols landed on Japan with ease, but they decided that coming storms would make the attack not worth the trouble. . The reason it's B is because this is the only one that can tell why they failed in the invasions in the perspective of the Mongols. The answer B. because it gives the reason the Mongol lose because of the typhoon not because of the Japanese
Hope this helps, have a blessed day! :-)
The correct answer is: Zimbabwe
Explanation: Zimbabwe is named for an ancient city-state in what is today southern Zimbabwe. The site of the ancient city is now a protected area.
a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
Answer:
Explanation:
England's southern colonies in North America developed a farm economy that could not survive without slave labor. Many slaves lived on large farms called plantations. These plantations produced important crops traded by the colony, crops such as cotton and tobacco