From this passage, I can infer that the season is fall. This is because the passage mentions a crisp day and "leaves were turning gold and red". This phenomenon usually only occurs in the autumn. To further prove the point, the deer was a buck, meaning he was probably born sometime in the spring or summer, giving him time to grow up. I hope this is what you need! :D
Answer:
A.
Explanation:
This is the best way to rewrite the sentence because the first part of the original content is a dependent clause and the second part is an independent clause. As a result, it is more logical to say that Kayongo asked about the sopa because he was baffled about some procedure that had to do with the soap.
Answer:
John is driving the race car
Explanation:
Answer:
Loading...
Explanation:
Loading...
jk Lincoln was explaining how slavery caused the war