Answer:
I think this generation of teen(s) is depressing.The world is going through tough times. And even the adult(s) are having trouble dealing with it. Pop is a great culture. It makes you want to get up and do something productive. It fills you with joy.
Explanation:
Hope this helps. Have a good day :)
Answer:
B.
Explanation:
The given passage talks about the history of Automated Tracking System. The passage talks about when this software was developed and for what purpose.
The passage follows a timeline that takes the readers step by step to the history of Automated Tracking System and its expansion, and how it begun to be used massively by the companies to hire an employee or to track resumes that matches the required skills by the company.
The passage also describes about the counter-industry that sprung up in response of ATS to protect and guard the resumes of employees from automated eyes.
So, the intended audience of the given passage is the people who are interested in the history of ATS. The passage follows the timeline. Thus the correct answer is option B.
<u><em /></u><em>it is very simple but very important
1 they do not make spelling mistakes...
2 they have a strong grammar concept...
3 they stay away from plagiarism
4 they try to summarize whole topic to make it easy to understand
5 they try to write different topics in comparison... :)</em>