Answer:
<h3>The Northumbrian people faced terrible weather and attacks.</h3>
Explanation:
- The most appropriate central idea of the passage would be "The Northumbrian people faced terrible weather and attacks." This is because the passage talks about a dreadful year in the land of Northumbria and the different kinds of tragedies that befell upon them that particular year.
- The passage talks about 'immense sheets of lightning and whirlwinds' which means <u>bad weather conditions</u>, and 'fiery dragons were seen flying through the sky' which means attacks and infiltration from outsiders.
1.Sports create sportmanship ,it brings people together no matter there differences
2.It makes the economy stronger ,People pay so much to come to these events.
3.There are so many fans and in these fans there are so many races and religions.
4.Sports let people come togehter and agree on one thing.
Answer: C) cognitive dissonance theory
Explanation:
Answer: Counseling psychologist
Explanation:
Counselling psychologist are the psychological expert people who deal with patient's emotional,mental and logical health problems by giving them advice after discussing their state.They help in treating disorder, mental issue, stress, tension, etc that occurs in relationships,career or in general life
According to the question, Joe and Theresa should visit counselling psychologist for resolving the communication issue by getting guidance and advice to see the perspective of their relationship.
Answer:
total value of the money supply
number of citizens
Explanation:
GDP refers to the Gross Domestic Product. It is the value of the total goods produced and the services provided in monetary terms. It is a summary of the economic activities of a country according to the citizens. GDP per capita is found by dividing the total GDP of the country by the number of citizens living in the country. The increase in the GDP reflects the country's growth in the economy and the downfall in the GDP reflects the decrease in the economic pace of the country.