Answer:
I would say B.
Explanation:
A. the whole passage states that there are some causes and effects about junk food, although it says its ok to eat junk food, it tells about what it could do.
Hello :)
I'm inferring that the answer is C because in the passage it states "I held on to my unforgiveness in the hopes that by drinking this poison I might kill my enemy." basically stating that she was holding a grudge against this person and she hoped that it would hurt them, then she proceeded on stating "But soon it was my insides that were burning.". metaphorically speaking her insides weren't actually hurting from any "poison", she is basically saying that she was the only one who was hurting from holding this grudge. I'm inferring that it is C because that answers makes the most sense.
Answer:
Wednesday - It's Wednesday and I'm planning to go the mall.
February - I plan on finishing this project before the end of February.
affect - The aftermath of the hurricane affected everybody in town.
effect - The medicine that was given during the surgery has a lasting effect on my mind.
<span>According to Ana Quindlen, other countries often handles deep ethical division “by separating to become new countries with a new name”. She adds that America's ethnic groups before the Cold war was the enemy of the US. Everybody together put off and fight against communism and war. </span>
To explain the colonists’ reasons for breaking ties with Great Britain