B. John Caca is the best game in ur iPhone ever tho haha it
The main point of view of the author in writing this passage is to let the readers know how important it is to finance and support for the development and enhancement of the potential of the students' education. In the passage, the phrase that best shows his viewpoint is this: "<span>it is an innovative approach with the potential to enhance students' educational experience".</span>
Natasha was getting out of her car to the super store, she dusted off her soft warm clothes that where colored brightly, it complimented her dark curly hair. She then adjusted her boots and went into the store. She grabbed a shopping cart that was somewhat still cold from the weather, but paid no mind. She came to the store for only a few items. As she walked up to the women’s clothing racks she saw a beautiful red sparkling shirt, perfect for a night out. Kate then grabbed it to feel the material, the outside felt a bit gritty from the shimmers on it, but the inside was silky. The shirt was long sleeved and low cut. Kate decided to find her size and put it in her cart, afterwards, walked off to find pants to go with the shirt.
Answer:
1. idiom
2.A formal, often ceremonious lyric poem that addresses and often celebrates a person, place, thing, or idea. Its stanza forms vary.
Explanation:
brainliest????
B/ Passive voice hope I am right