Geijer’s comment supports MacGregor’s point because:
- It illustrates the popularity of tea in Britain during the 1800s.
<h3>What is the main point of the text?</h3>
The passage highlighted the importance of tea to the British people in the 1800s and the beginning of the 1900s. 
The figures that were portrayed in the passage support the point that tea consumption now marked the lives of the Britons. So, option C is right.
As it got cheaper, tea also spread rapidly to the working classes. By 1800, as foreigners remarked, it was the new national drink. By 1900 the average tea consumption per person in Britain was a staggering 6 lbs (3 kilograms) a year. In 1809 the Swede Erik Gustav Geijer commented:
Next to water, tea is the Englishman's proper element. All classes consume it . . . in the morning one may see in many places small tables set up under the open sky, around which coal-carters and workmen empty their cups of delicious beverage.
Learn more about tea consumption in Britain here:
brainly.com/question/25757128
#SPJ1
 
        
             
        
        
        
this is movie: to do see D
Mowgil was a man cub and not one then 
 
        
                    
             
        
        
        
Family conflict has been known for the cause of many children being affected. Watching your parents fight isn’t a good sight especially when your a child, it’s not a nice sight. The sight might scare the child, which may cause them to be afraid of the parent or parents. Family conflict many cause many problems or may cause many mental health issues.
 For example: (main one) Depression, anxiety, or stress etc. Depression, as we know, is very popular among young kids, most of the causes of depression is thanks to family conflict. Their parent’s problems may become a burden to the child, which causes them to have stress. Depression and stress are caused by watching the family conflict happen, which may an affect on the child.
 Something that may affect the child is their POV or trust in the parent or parents who were fighting. May also affect them academically, like in school. They can be in a class, and they might be thinking about problems at home. These family conflicts affect the child a lot.
        
             
        
        
        
Winning the lottery can tend to ruin many people’s life’s. So I would advice my teacher to be careful with the money and who she tells. Other than that I believe she should spoil herself as she deserves it. Or maybe make a fund for her child’s college. As long as my teacher is humble and careful she should spend her money however she wishes!
        
             
        
        
        
Answer:
The danger of a single story | Chimamanda Ngozi Adichie
Explanation: