<u>Answer:</u>
<em>Many conquered countries were split into distinct social classes, with French foreign leaders dominating local governments.
</em>
<em></em>
<u>Explanation:</u>
The war of Napoleonic acted as a representation of the turning point of the affairs of Europe and the main break from the past. This is therefore regarded as the peace agreement signing between the French and British communities. The endpoint, therefore, is the exile and waterloo defeat. This led to the continuation of the revolutionary wars in French that stated in 1792 and affected France against shifting the European power alliances.
However, before the European resorted to conducting mobilization of the military, they made fundamental changes in society.
I can’t see any possible options but secondary sources and online sources should be double checked and avoided if possible. few secondary sources are trustworthy like textbooks
The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206
The events that led to the division of British India into India and Pakistan was a method the British had to secure how independence would take place. The British government had a system of political control of “divide and rule” and because of that, this strategy was perfect.
Muslims were 25% of British India’s population, therefore a religious minority. They were afraid of losing protection as the independence of India got closer.
With the approach of WWII, things got even worse, since the British took India into the war without consultation of the population or the legislative, this caused even more pressure for independence and the creation of a separate state.
The separation between India and Pakistan caused riots, mass casualties, a wave of migration - Muslims headed towards Pakistan and Hindus and Sikhs headed into India -, and a death toll of 2 million people.
True. The Stamp Act required colonists to pay for any paper goods. They didn’t think this was fair. They rebelled a lot. The Townshend Acts were an example of this taxing as well.