Answer:
Fuel Efficiency
Explanation:
Other answers: Less Pollutions, Compostability
The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
Answer: Imagines
Explanation: This funerary context for portrait sculpture was rooted in the longstanding tradition of the display of wax portrait masks, called imagenes, in funeral processions of the upper classes to commemorate their distinguished ancestry.
Answer:
Role model?
Explanation:
I don’t understand your question
Answer:ok so
After the pandemic people will start going back to public places without masks and now with the vaccine available some places are going to be requiring people to be vaccinated. Eventually it won't matter just like other diseases and sicknesses before.
For example, some airports will need vaccinated people as well as businesses or schools,because younger people still do not have a vaccine. Teachers are being vaccinated and still have to wear all Face protection.You might question why not do remote learning but the reasoning for this is because some people want to know whether the children are safe, some homes are not safe.
Some businesses who had decided that online businesses are too much will now decide More based on if they are experienced during the pandemic. A lot of people are able to get jobs however some people at this point realized perhaps they shouldn't work because they are okay leaving on government checks.
Explanation:
use this for info.