Can you show a picture???
Answer:
The literary device this passage most clearly shows is letter B. parallelism.
Explanation:
Parallelism consists of the repetition of a certain grammatical structure inside a sentence. The purpose of such repetition is to avoid confusion, making the speech clear, interesting, and easy to be understood
In the passage, we find the repetition of a specific group of words in "proud of the straight lines he did not will, proud of the tractor he did not own or love, proud of the power he could not control." Notice that this repetition consists of an identical cluster of words - "proud of" - spoken three times, followed by similar structures with article +(adjective) noun + pronoun + auxiliary verb + not + verb. The fact the we have the same structure repeated inside a sentence constitutes parallelism.
Answer:
Economy goes down, no job. Banks have no profit, no money. No money, no paid bills, and it all goes downward from there. Depends on the story, if he improved from this then he saw that during this great time he needed to change himself, and it motivated him to try harder, if he became sad and didn't improve, what was said up there explains why and how its affected him.
u should try rewording it or somin bcuz I'm not sure what the question is or what ur trying to ask. (unless ur just making a statement)