1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lakkis [162]
3 years ago
13

What are differences between Hamlet play and 2009 movie?​

English
1 answer:
castortr0y [4]3 years ago
7 0

Answer: Mark brainliest.

Explanation:

Differences between Hamlet the Movie and the Play:

First of all, the play starts with the guards standing at the castle with Horatio. The guards and Horatio are waiting for the ghost of King Hamlet to arrive. The ghost arrives twice but doesn’t speak. They decide to tell Hamlet to see if he could speak to the ghost. The movie starts with the funeral of King Hamlet with Gertrude standing beside the coffin. Hamlet sprinkles dust over his father, the coffin is covered and Claudius puts his sword over the coffin. The director changed this part from the play because in the play they say that Hamlet came after his father’s funeral.

They were a lot of deleted lines for Ophelia during her madness making her look more like crazy. Also when Polonius and Ophelia spy on Hamlet, this is how he learns about Hamlets strange visit and about his madness vs. in the play Ophelia informs Polonius of Hamlets visit and apparent madness. In the movie when Hamlet arrives to Ophelia’s funeral she is laying on a white bed and they pull her in to the grave. In the play she was already in the grave and Hamlet testifies his love to her.

You might be interested in
3. What does the word unsettling mean, as used in
svet-max [94.6K]

Answer:

The answer is D

Explanation:

I am not sure but the word "unsettle" means

causing anxiety or uneasiness; disturbing.

"the finale may come as an unsettling shock"

5 0
3 years ago
Read the paragraph. The moment that Jack learned he was going to go to soccer camp, time began to move as slowly as a snail. He
Strike441 [17]

Answer:

Time is as slow as a snail:

Explanation:

It desribes time, to a snails speed

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Interpersonal communication is re reaching the dissolution stage. both to move a relationship past the contact stage and to prev
kotegsom [21]
The correct answer for the question that is being presented above is this one: "TRUE." Interpersonal communication is required both to move a relationship past the contact stage and to prevent it from reaching the dissolution stage. The statement is very true.<span>
</span>
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence best describes the diction of the passage below?
s344n2d4d5 [400]

The best answer for this question would be:

D. The scene most likely takes place during the climax.

The tone of the scene, centers on the climax because of how it narrated in the passage with every scene that had happened.


8 0
3 years ago
Read 2 more answers
please help me Write a short narrative about a time when being slow and steady really pays off. Be sure that your response inclu
Llana [10]

Answer:

This is the story of a lazy man who was a friend of a king. One morning, the lazy man asked the king

“Why everyone says that I can’t do anything? And even when I go to get a proper job, everyone refuses me. My enemies have told everyone that I never do any work on time.“

The king said,

“Let’s make a deal. before sunset, you come to my treasury and collect as much gold and pearls as you can. They will all be yours.“

The man rushed towards his home to his wife. He explained everything and then after hearing the husband, the wife said, “Go and get the gold and gems now. Time is gold for you”

The lazy man sat down and said, “I can’t go now, give me lunch first.”

after having lunch, he decided to take a nap but instead, slept for 2 hours. Then, late in the afternoon, he picked a few bags and went towards the king’s treasury. On the way, he felt hot. So, he sat down under a tree to rest and ended up sleeping for another 5 hours.

When he finally reached the palace it was already late in the evening, it was the time for sunset. Therefore, the palace gates had been shut before he could reach there.

He lost the golden chance to get rich just because, he didn’t know the value of the time.

Moral of the Story:

Time is precious. Spend it wisely and stop wasting time on unimportant things.

Explanation:

Time is valuable and when you take your time and do things right then you'll get praise and get better at it and be able to do it faster.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • In this mood a verb describes an action which either is taking, will take, or has taken place.
    8·1 answer
  • Read this sentence from paragraph 26.
    15·1 answer
  • The sentence below has a neutral slant. Rewrite it to show how the same thing could be said with an elevated slant.
    15·1 answer
  • Why does cell phones and texting while driving concern you ? Use in your own words.​
    15·2 answers
  • Identify the part of speech for the underlined word.
    6·2 answers
  • HELP PLEASE WILL MARK BRAINLIEST
    6·1 answer
  • Need help ace pleaseeeeeee ​
    13·2 answers
  • 3 sentences explaining the plot<br> Twelfth Night
    7·1 answer
  • Write a sentence in which you personify the blowing wind.
    10·2 answers
  • Pls help i’ll mark you brainliest!
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!