1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sineoko [7]
3 years ago
10

Please read the passage and then, answer the questions, please! Thank you for your work! c:

English
2 answers:
Dahasolnce [82]3 years ago
7 0

Answer:So from what I am understanding the first answer for that question is most likely D because it says that there were a bunch of struggles for him and it was hard for him to learn until two parents noticed him and took him in.For the second question it is C because I mean it's pretty easy it's related to the game and his tackle was related to a score and then the third answer is A I think and then the 4th answer is I'm not really sure I'd go with C and then the 5th answer is C.And then the worst struggles he had to go through were Moving in and out of foster family's I picked that because he had to try and learn different things while moving and different schools means different work.And then he had to re-learn things.For the agree thing,I do not agree it was because of luck he was doing his best and was trying really hard to make his dream come true.

ch4aika [34]3 years ago
3 0

Answer:

1. D

2.C

3.A

4.A

5.B

Written Responses

1. Michael had to overcome many obstacles such as living in a high-crime area, rarely having a father figure, his mom being on drugs, and constantly having to live in a foster home during most of his childhood. I feel the biggest impact on Michael was constantly moving schools. I doubt he could really get a sense of home or make very many friends if he made any at all. This is further proven by the fact that at his new school, one of his <em>friend's </em>parents noticed him, and began to take care of Michael.

2. I disagree with Randy's statement, because if Michael hadn't done all of the extra work fixing his old grades, maintaining his current ones, and doing well on the football field, he wouldn't be where he is today. He got College admittance because he raised his GPA. If he wasn't in a D1 school, he most likely wouldn't have been drafted.

I hope this helps!

You might be interested in
Read the passage and write a one-paragraph response of at least three to five sentences.
snow_lady [41]
<span>Read the passage and write a one-paragraph response of at least three to five sentences.
A man stood upon a railroad bridge in northern Alabama, looking down into the swift water twenty feet below. The man's hands were behind his back, the wrists bound with a cord. A rope closely encircled his neck. It was attached to a stout cross-timber above his head and the slack fell to the level of his knees. Some loose boards laid upon the sleepers supporting the metals of the railway supplied a footing for him and his executioners-two private soldiers of the Federal army, directed by a sergeant who in civil life may have been a deputy sheriff. At a short remove upon the same temporary platform was an officer in the uniform of his rank, armed. He was a captain. A sentinel at each end of the bridge stood with his rifle in the position known as "support," that is to say, vertical in front of the left shoulder, the hammer resting on the forearm thrown straight across the chest-a formal and unnatural position, enforcing an erect carriage of the body. It did not appear to be the duty of these two men to know what was occurring at the center of the bridge; they merely blockaded the two ends of the foot planking that traversed it.

Beyond one of the sentinels nobody was in sight; the railroad ran straight away into a forest for a hundred yards, then, curving, was lost to view. Doubtless there was an outpost farther along. The other bank of the stream was open ground-a gentle acclivity topped with a stockade of vertical tree trunks, loopholed for rifles, with a single embrasure through which protruded the muzzle of a brass cannon commanding the bridge. Midway of the slope between the bridge and fort were the spectators-a single company of infantry in line, at "parade rest," the butts of the rifles on the ground, the barrels inclining slightly backward against the right shoulder, the hands crossed upon the stock. A lieutenant stood at the right of the line, the point of his sword upon the ground, his left hand resting upon his right. 

Excepting the group of four at the center of the bridge, not a man moved. The company faced the bridge, staring stonily, motionless. The sentinels, facing the banks of the stream, might have been statues to adorn the bridge. The captain stood with folded arms, silent, observing the work of his subordinates, but making no sign. Death is a dignitary who when he comes announced is to be received with formal manifestations of respect, even by those most familiar with him. In the code of military etiquette silence and fixity are forms of deference. 

What has probably happened before this passage begins? Be sure to support your response with at least two examples from the text.</span>
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
The word that best represents what May seems to value is ____________. A) conformity B) creativity C) individuality D) love Elim
Nostrana [21]
Creativity is the answer
3 0
3 years ago
Read the passage.
kondor19780726 [428]

Answer:

The answer is A

Explanation:

Volcanic rock creates islands and different islands are created at different times from either volcanic eruptions or just flowing lava coming from the volcano :)

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
6.
Readme [11.4K]
False something that is ethical does not appeal to common sense<span />
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ats<br> Which line offers the best example of alliteration?<br> line 1<br> line 4<br> line 9
Natali5045456 [20]
Line 4 I think maybe
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Drag each tile to the correct location on the chart. Not all tiles will be used.
    15·1 answer
  • What kind of person is Jehosophat, based on what he says to Marmaduke in this part of the story?
    12·2 answers
  • In which excerpt does a character behave in a "charitably solicitous" manner? A. "Her hose were of the finest scarlet red / and
    9·2 answers
  • Verbatim means
    13·1 answer
  • Which part of a Supreme Court decision presents the argument opposition to the courts ruling
    8·1 answer
  • Help help help help help
    8·1 answer
  • On what condition can Uzowulu have Mgbafo back
    11·1 answer
  • ⚠️PLEASE HELP ME⚠️
    13·2 answers
  • 50 points!!!! help me asap!!! I will give brainlist!!!!
    14·1 answer
  • Which type of character has had nothing occur in the plot events to cause this character to grow wiser, learn a life lesson, orc
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!