There are not many cons, but often the most common argument against them is,
1) How "Unqualified teachers" are going to be teaching kids about financial literacy
2) How the school districts will fund these new courses
3) And how are they planning on adding these subjects to crowded curriculums
She can write very well and has a good use of describing words like adjectives and adverbs. She can describe seems to a point that you feel your actually there. It is depressing, but she was such a high spirited girl that she tried to keep it like looking forward for the brightest new tomorrow.
Answer:
True
Explanation:
A group usually has their norms which is what brings together and relates them.
The statement that best summarizes the central idea of the above excerpt is the statement in option C. The central idea of the passage given is that military officers always takes many safety precautions in the discharge of their duty. This can be clearly seen from this passage, for instance one could hardly know that these men are military officers because they were not putting on their uniforms, they also park their vehicles away from public glare when they got to their destination. These are necessary precautions that enhance the success of their jobs.