Answer:
C. them is the correct answer.
Explanation:
Answer:
From:<u> (Your Name and Address)</u>
<u></u>
To:<u> (District Chief Executive of your city)</u>
<u></u>
Respectfully,
I'd like to bring to the attention of the appropriate authorities the six-month-long lack of metro water in (YOUR CITY), as reported in the pages of your renowned publication. Water is purchased every week at a cost of $130.00 by individual apartment and home owners. The residents of the area have made a public statement to the city of <u>(YOUR CITY)</u> and met with the city's top authorities about the issue. In the past, officials have promised to come up with a solution, but nothing has transpired. I recommend using large plastic tanks that they can set up in the neighborhoods and bring in water trucks everyday to replenish them. Additionally, they might build deep wells in strategic locations so that residents can get water from them whenever they desire. The problem is that they haven't taken a single step toward solving it. I really hope this is brought to the attention of the appropriate authorities so that they can take prompt action.
I appreciate your time and consideration.
(YOUR NAME)
Explanation:
Hope this helps give you an example. :)
Answer:
B. They have to destroy the colonized people's culture, including their literature and language.
Explanation:
This is the most effective way to control the colonized people mentally, according to Thiong'o. This is because culture, including language and literature, provides a common identity between the colonized people. A common identity, in turn, can provide a sense of unity, and people are more likely to unite in order to protect the culture that they feel is uniquely theirs.
We can actually infer here that the topic of the passage should be: The Nomadic Lakewood.
<h3>What is topic of a passage?</h3>
The topic of a passage is actually known to be the title given to that passage. When passages or texts are named, the writer does so with the aim of reflecting what the passage is all about.
We can see that the passage here talks about the people of Lakewood and how they move from place to place of in search of lumber. This description of the people of Lakewood actually depicts a nomadic lifestyle.
People who move from place to place in search of job and they don't have a fixed address are said to be nomadic. Thus, that is the reason behind the topic of the passage.
Learn more about topic sentence on brainly.com/question/4209508
#SPJ1