what passages? u need more info
 
        
             
        
        
        
Answer:
He needs money to pay off his debts.
Explanation:
The passage mentioned that he is conscious about the family's homestead mortgage payments and will need the money that Alexandra is planning to spend on land
 
        
             
        
        
        
Hi there! 
The answer is D) Alliteration. This is because alliteration means that there are two or more words that start with the same letter, or consonant sound. 
Hope this helps!! :)
        
                    
             
        
        
        
An argumentative form of writing must be used to persuade the citizens to vote for a new reform bill. In this manner, the pros and cons of the bill will be deliberated and decided on with much objectivity. An argumentative form of writing enables a person to lay out all the possible reasoning why the bill will work. It may also argue where the bill can be used better and how it can further improve in terms of its application to society.