1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
natita [175]
3 years ago
12

Explain this quote in your own words.

English
1 answer:
Allushta [10]3 years ago
6 0
What this quote means is that if one person is brave enough to begin and start a project of any kind, whether that be a school project or even just a project of ones self interest. Then they have the strength and the capability to see and finish that project through.

Hope that helps!
You might be interested in
Capulet: What noise is this? Give me my long sword, h o!
IrinaVladis [17]

Answer:

Hi!

The answer you are looking is <em>to foreshadow the tragedy. </em>

<em />

Explanation:

The purpose of this dialogue is to foreshadow the tragedy that happens in Romeo and Juliet. By introducing the sword and having the characters talking about it, the writer introduces suspense and leaves people wondeing if that sword will cause damage.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Source: Lowell, Amy. “The Taxi.” Sword Blades and Poppy Seeds. New York: MacMillan Co., 1914. Google Books. Web. 29 June 2011. W
Ivanshal [37]
Lowell uses a simile in the second and third line: “The world beats dead / Like a slackened drum.”
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Explain why the festival is important to Nsue Pleasers helpppppp!
konstantin123 [22]

Answer:

Why is Diwali important?

For example, Diwali commemorates the triumph of Rama, the lord of virtue, over the demon Ravana, as well as the return of Rama to his kingdom after 14 years of exile. Hindus also commemorate the victory of the god Krishna over Narakasura, a king who had aligned himself with a demon, causing him to turn evil

Explanation:

7 0
3 years ago
The children cried “because the thunder boomed and shook the house.”
zepelin [54]

Answer:they used emotions in the text to draw the readers further in

Explanation:

8 0
3 years ago
I NEED HELP!! Read the sentence below and use context clues to determine the meaning of the word buffer: Trees around your house
dangina [55]
Cushion or protection. It says that it keeps heating bills low in the winter. Meaning, they're blocking the cool air, and keeping the heat from escaping.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of the following types of speeches offers a logical argument about a certain opinion or point of view?
    5·1 answer
  • Read the passage. What tone does President Eisenhower use in this speech, and how does the tone affect the purpose of his speech
    15·2 answers
  • What do the editorial pages of a newspaper offer?
    13·1 answer
  • Which statement is a main idea of the passage?
    14·2 answers
  • Need help with descriptive writing
    6·1 answer
  • I'm... yoga right nơ. i'll call you later
    8·2 answers
  • Take the study skills assessment. Identify one area in which you could improve. Then describe what steps you will take improve i
    13·2 answers
  • Please answer soon as possible
    9·1 answer
  • What is the correct definition of the given vocabulary word?
    12·1 answer
  • Which feature of Anglo-Saxon culture is described in the excerpt?
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!