The czar's government collapsed because of losses at the front and the fear of a German advance on Moscow.
Our relationships with others influence how we communicate with them by many different factors. The relationship between people influence the way we interact with them. Giving hugs is generally for people you are close to, although you may shake someone's hand if you are not as close to them.
Good communication is an important part of all relationships and is an essential part of any healthy partnership. All relationships have ups and downs, but a healthy communication style can make it easier to deal with conflict and build a stronger and healthier partnership. We often hear how important communication is, but not what it is and how we can use good communication in our relationships. The way they talk about life and how they deal with there ideas
Hope this helps and if you could mark me as brainliest. Thanks!
Direct characterization is when the author tells the reader what the character's personality is like. For example, "Lukas is very quiet and patient."
This is direct characterization because I am telling the reader what Lukas is like.
Answer:
The main characters in Trifles are Minnie Wright, George Henderson, Sheriff Henry Peters, Lewis Hale, Mrs. Hale, and Mrs. Peters. Minnie Wright is a woman accused of killing her husband, John Wright.
Explanation:
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1