But for that, David, I might believe that we were indeed come to the country beyond the Styx. The prospector renders that theory untenable—it, certainly, could never have gone to heaven. However I am willing to concede that we actually may be in another world from that which we have always known. If we are not ON earth, there is every reason to believe that we may be IN it.”
What do you mean, Perry?” I cried. “Do you think that we are dead, and this is heaven?” He smiled, and turning, pointing to the nose of the prospector protruding from the ground at our backs.
Which statement BEST reflects the human experience that is represented in this excerpt?
A) Humans desire to control nature.
B) Humans are frightened by nature.
C) Humans are fascinated by nature.
D) Humans cannot understand nature.
Answer:
C) Humans are fascinated by nature.
Explanation:
According to the given excerpt, there is a conversation between two people who are debating whether they were in another world or still on earth. One of the speakers wonders if they are dead and in heaven and seems fascinated by the idea as he smiles and points to the nose of the prospector.
From this excerpt, it is clear that humans are fascinated by nature and wonder about its many secrets.
Answer:
hers your answer
Explanation:
A data warehouse centralizes and consolidates large amounts of data from multiple sources. Its analytical capabilities allow organizations to derive valuable business insights from their data to improve decision-making.
The main objective of the narrator when describing the setting of the play "Our Town" is to emphasize the fact that this town is incredible common. The town has no special feature, and no reason to be more highly regarded than any other town. However, the town is extremely special to its inhabitants.
The tone of the passage is familiar, in order to emphasize how common and mundane the scenario being described is. The word choice is also used in a way that suggests familiarity. Moreover, the word choice contributes to the creation of a vivid image in the mind of the reader by providing specific names and dates. Finally, the meaning of the passage is that the town is not special in any way. This allows the reader to feel represented, as the town can stand in for whatever town the reader loves.
The answer is D. I just took the quiz and it correct.
The answer is (c) because your teacher wouldnt really give you that many pages of homework..... so you are exaggerating your point