Answer:
B) Forge advantageous alliances in hopes of protecting their own interests.
Explanation:
The above excerpt most directly reflects the dominant goal of Native Americans during the colonial war for independence of forge advantegeous alliances in hopes of protecting their own interests. All the Indians, including the Onondagas, together with the Indian settlements on the Susquehanna and its branches, were to join forces against the enemy invasions.
As an adult, Wright has a different perspective of his father than he did when he was a child.
In the passage the speaker talks about his father when he says, "there had not been handed to him a chance". This makes it seem as though the speaker understands that his father did not have much of a choice. Then at the end of the passage the speaker says "I forgave him, and pitied him as my eyes look past him to the unpainted wooden shack." These details show that there has been some type of change in the speaker in regards to his father. At one point he may have blamed his father and been angry with him, but this frustration or annoyance is no longer there for the speaker. The way the speaker views his father has changed since he was a boy.
Answer: It reflects his low opinion of the narrator's intelligence and social standing.
Explanation:
Hi There!!!!!!
The Answer Is > Text features include all the components of a story or article that are not the main body of text. These include the table of contents , index, glossary, headings, bold words, sidebars, pictures and captions, and labels diagrams.
Hope this helped please mark brainliest:)
This is not a question this is negative