In questions like this one , you should first read the passage and then read the instructions. DO NOT read the alternatives. Then , with the information you got from the passage , try to awnser the question without looking at the alternatives. Now compare your awnser to the alternatives and eliminate the ones you are sure are wrong.
From the passage you learn that light pollution , caused by man-made lights , sometimes creates fogs and hazes that make the night sky look like a "dark sheet of paper".
If you compare what you understood from the passage to the alternatives , you ll realize that A) is the one that makes more sense and its more compatible with your awnser.
If you eliminated all alternatives you could but there still are 2 choices remaining and you are not sure which one it is , go back to the passage and try to find evidence for each alternative and try to eliminate one of the alternatives
AWNSER : A)
Answer:
A. property risk
Explanation:
Jeannine is protecting herself against property risk. This type of risk applies to events that directly affect the individual's property in any way and could not have been avoided/prevented. This includes fires, floods, weather, and natural disasters, terrorist attacks, etc. If such an event occurs and damages your property, an insurance policy that covers property risk would cover your damages up to the value stated in the policy. However, this does not cover damages caused by mistakes made on your behalf such as damages when remodeling or parties thrown, etc.
Lifelong learning can enhance our understanding of the world around us, provide us with more and better opportunities and improve our quality of life.