He felt that only he had the skill and experience to guide the nation through the war.
American colonies were farther away from the King’s rule so they felt a sense of more freedom which over time leads to the Boston Tea Party and then the Revolution.
Or the answer may be they have different types of sickness and environments.
Either or.
His intelligence, wit, and style made him one of France's greatest writers and philosophers, despite the controversy he attracted. he was an outspoken supporter of social reform. (including defense of civil liberties, freedom of religion, and free trade).He was a prolific writer and produced works in almost every literary form (plays, poetry, novels, essays, historical and scientific works)
I believe the answer is B.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.