You should post the question with whatever your asking for.
Answer:
B
Explanation:
The narrator talks about how the fire wasting a man that was tied to a stake. Assuming that the fire is symbolic for fate, it makes sense for this passage to describe parraylissis. Especially when looking in the context of the last sentence, describing the man as a "unalterable mold" "made of solid bronze" someone who is unaltered is unable to move, and solid bronze is unmovable by human hands after a certain amount is gathered. I was debating between A and D though, so I'll tell you why I didn't pick D. d refers to nature and mans lack of ability to change it, however where nature is involved in the passage (fire) the man doesn't try to shape or change it, it changes the man.
Answer: The Aurora
Explanation:
The Aurora was the first steamboat of the year for the Outside, and her decks were jammed with prosperous adventurers and broken gold seekers, all equally as mad to get to the Outside as they had been originally to get to the Inside. Near the gang-plank, Scott was shaking hands with Matt, who was preparing to go ashore.
Scanning means that the reader is looking threw the words.
B. The observers up front were asked to sit down so that the ones in the back could see. When you are talking about people, you use sit, not set.