Answer:
B.the dogs begin frawning and remain quiet
Explanation:
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Third person limited point of view, is a method of storytelling in which the narrator knows only the thoughts and feelings of a single character, while other characters are presented only externally. Third person limited grants a writer more freedom than first person, but less knowledge than third person omniscient.
Poe builds suspense in "the raven" when it said "never more".