You will find the answers with their justification on the file attached.
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
Answer:
When a warm front passes through, the air becomes noticeably warmer and more humid than it was before. ... On colored weather maps, a warm front is drawn with a solid red line. There is typically a noticeable temperature change from one side of the warm front to the other.
Explanation: