1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
nikdorinn [45]
3 years ago
5

Should there be an age limit for cellphones?

English
2 answers:
Scorpion4ik [409]3 years ago
6 0

Answer:

At present there is no limit but there shall be a age limit to use cell phones the age according to me is 10

Nitella [24]3 years ago
6 0

Answer:

yes there is a limit for everyone cellphone light harmfull than other light

You might be interested in
Born in 1732 into a Virginia planter family, [George Washington] learned the morals, manners, and body of knowledge requisite fo
Andru [333]

Answer: George Washington was born into a Virginia planter family and taught the morals, manners, and body of knowledge requisite for an eighteenth-century Virginia gentleman.

4 0
3 years ago
Thoreau states that at Walden pond "no storms, no dust, can dim its surface ever fresh". What does he mean?
Harman [31]

Answer:

A. The pond returns of its former state after a storm.

Explanation:

"Walden" or "Walden; or, Life in Woods" is penned by Henry David Thoreau. It is a series of 18 essays. The inspiration to write these essays, Thoreau, got from the Walden Pond in Concord, Massachusetts, that he lived near for almost two years. The essays were published in 1854; is an important contribution to the development of Transcendentalism.

<u>Thoreau, in his essays, describes the simplicity of life one can experience by being closer to nature. When he said that 'no storms, no dust, can dim its surface ever fresh' he meant to state that the quietness of the pond could not be disturbed by anything. When there is dust or storm, the pond returns to its former state of quietness and calmness</u>.

So, the correct answer is option A.

4 0
3 years ago
What can we infer about Oedipus from the last three lines of the passage?
Verdich [7]
I chose That Oedipus is a hard-hearted man. And are you using Odysseyware?<span />
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
"Gary, could you hold this string while I tie a knot?" his mother asked him. He was curled up on the couch, reading a comic book
Harrizon [31]

Answer:

2. that Gary is absorbed in reading his comic book

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
No links Today, windmills are a nonstandard way of generating power.
kumpel [21]

Answer:

C. not the usual way

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Based on this passage, which word best describes Gregor before his transformation? A. Satisfied B. Lonely C. Mournful D. Panicke
    14·2 answers
  • Which compound sentence establishes an appropriate relationship between clauses?
    13·2 answers
  • What is a subjective point of view?
    12·2 answers
  • discuss examples of verbal irony in the following passages lines 69-70, lines 124-144, and lines 159-170 of modest proposal
    9·1 answer
  • Classy fly at least 5 liquids solids and gases
    13·1 answer
  • What is a homophone for chip
    13·2 answers
  • What causes the conflict between moses and the Israelites
    14·1 answer
  • Not really a question, more of a poll.
    5·1 answer
  • Labeling foods and drinks with warnings may have benefits. You have been asked to write an essay for a consumer website explaini
    14·1 answer
  • What’s the correct answer
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!