Answer:
It’s bouttt the money moneyyy
Explanation:
You could take of your clothes long as we going homeeeee
The answer to your question is,
Encountering a bear.
-Mabel <3
(Also, I love your username ;o)
<span>Antibacterial soap may have harmful effects.
The best way to determine the main idea of the text after reading it is to think about what you would tell her friend the passage is about. Then, if you have choices, decide which choice best matches. In this passage, it gives two ways in which antibacterial soap can be harmful. It can kill good bacteria, and its constant use can contribute to drug resistance.
</span>
Answer:
its creativity
Explanation:
light go brooooooooogh then it go flash then we go wow then prism go shing and fling then people go wow and john go rainbow people go what john go new thing i just made for that row of colors people go wow john go thanks jim go white cat people go wow. because they can now see the cat thanks to the rainbow shining light into the dark corner of the bar.
Fewer employs would be the correct terminology since you are not describing what is less of the employs.