A letter from Roderick Usher which gave a nervous agitation in itself was the basic outline that summarizes this passage.
Explanation:
Roderick Usher was one of narrator's companions in his boyhood. It has been several years since he last met Roderick. A letter, which was very personal, was received by the narrator now. In the letter, there was a message about a mental illness that depressed him both, physically and psychologically.
In the letter, the narrator could feel how empty and lonely Roderick was feeling because of the words he used to express his pain.
The statement: An earnest desire to see me, as his best and indeed his only personal friend, a view of attempting some alleviation of his malady (grief) - best describes the passage
Sun is the word from the passage which symbolizes hope.
Answer: Option B
<u>Explanation:</u>
Wreckage, Inlet, and skeletons are definitely not the words that symbolizes hope. When the author says, ‘Finally, some of the storm clouds parted just as they were losing hope, and the sun shined down on the island’, he means that amidst the destroyed ships and stinky skeletons, when they were about to lose hope, there came a time when the clouds were clear and they could see a ray of hope.
That ray was the light of the sun, when everything seems like an end, that’s the time when the sun gave them aspiration. The rising sun symbolizes the new beginning and new hope, the setting sun also gives us a desire for a new day that will begin. So no matter whether the sun rises or sets, it will always be the symbol of hope.
Answer:
food can be left behind but if this not the right answer can you label the selections below
Explanation:
Answer:
He seemed in his heart to reproach her for being too perfect, and because there was nothing to reproach her with.
Explanation:
A compound sentence and a compound verb