Your answer is missing the options. I've found the complete question online. It is as follows:
What do the following lines from the passage mainly reveal about Lizabeth?
"Suddenly I was ashamed, and I did not like being ashamed. The child in me sulked and said it was all in fun, but the woman in me flinched at the thought of the malicious attack that I had led."
A. Lizabeth knows she is maturing because she is aware of the consequences of her actions.
B. Lizabeth wishes that she and the neighborhood kids had gotten the chance to kill all of Miss Lottie’s marigolds.
C. Getting older meant that now Lizabeth realizes what poverty her family lives in.
D. Lizabeth feels more like a woman because she is bored by summer and ready to go back to school.
Answer:
The correct answer is A. Lizabeth knows she is maturing because she is aware of the consequences of her actions.
Explanation:
"Marigolds" is a short story by author Eugenia Collier. The main character is Lizabeth, a 14-year-old girl who lives in a very poor neighborhood during the Great Depression. After leading an attack to Miss Lottie's garden of marigolds - the only beautiful thing to be seen in the neighborhood - in which she and other kids threw stones at the flowers and called Miss Lottie a "witch", Lizabeth suddenly feels bad. <u>She has never felt guilty about acting that way before. However, she is growing and maturing, finally crossing the bridge between childhood and womanhood. She can now understand her actions have consequences. She can also empathize, understand how other people feel.</u> The whole short story focuses on Lizabeth's changing her perception of life, the world, her family, and herself.
Answer:
The answer will be given in the explanation
Explanation:
The adverb <em><u>great </u></em>is changed to the plural with the adverb <em><u>very much </u></em>enthusiasm.
A. The author doesn’t know the true reasoning behind altruism but thinks it’s an important part of life nonetheless.
B. The author believes that it’s more likely that people are motivated by their own selfishness rather than selflessness.
C. The author doesn’t support psychologists’ pessimistic views on altruism and thinks that people are in fact capable of true altruism.
D. The author believes that the social explanations for altruism are the most likely, rather the biological or neurological explanations.
The author doesn’t know the true reasoning behind altruism but thinks it’s an important part of life nonetheless.
Answer: Option A.
<u>Explanation:</u>
Altruism is the principle which is concerned with the happiness, with the betterment and the welfare of the other people. It is also considered as the concern for the animals also along with the concern for the other human beings.
In this passage, the author does not exactly know what the actual meaning of altruism is but he knows that this fact and principle is very important for living life.