It is a operant conditioning.
Option: D
Explanation:
Operant conditioning is also known as instrumental conditioning. In this conditioning person learns through rewards or punishments. An association is there to make behavior between the performer and responder. Here Ciara is used to hitting her older brother sometimes and whenever she does it she gets punishment for that.
Through that she understands every action has consequences. If action is good then consequences would be good and will come to you as a reward and if action is wrong it will come to her as punishment.
Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanaton:Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Answer:
(D)4 will be the most benefitted from the space program
Explanation:
As we can see in the image the location D is located at the ridge of a creek and hence there are high chances that it will be subjected to various natural forces such as shifting of tectonic plates, floods etc. With the help of space programs information about such calamities can be determined and lives and properties can be saved
Hence, option D is correct
1.C
2.A
3.C
4.D I have to add more letters because the answer was to short lol