Answer:
elaborate
Explanation:
yes because it is the simplest way
The word from the passage that gives the best indication of the speaker's tone would be : scream
which gives the passage some sort of anxious/desperate tone with this sentence : his shadow shouts on a nightmare scream
hope this helps
Answer:
Here
Explanation:
A predicate is the part of a sentence, or a clause, that tells what the subject is doing or what the subject is. Let's take the same sentence from before: “The cat is sleeping in the sun.” The clause sleeping in the sun is the predicate; it's dictating what the cat is doing.
I hope this is what ya need! Have a nice day
The question is asking choose among the following choices that states the statement on what it would mean if an investment is considered a volatile. Base on my own understanding and research, I would say that the correct answer among them is letter A. the value of the investment will experience rapid growth over time.
Crying when you don’t get your way, because you’re not going to get everything you want. As you get older the level of maturity in you should be increasing.