Answer:
I think it's B. It allows Doris and the dog to continue their relationship outdoors but I'm not sure
Machiavelli claims for a pragmatic view of state policy.
Explanation:
Machiavelli's claim in the passage is that leaders must
instill fear into the society or the place that they have conquered only then will they be able to hold it.
According to him if the person is unable to hold the people with fear they will revolt sooner or later.
Machiavelli's evidence includes the fall of the city states of Italy and how the unison of other countries has been brought about by the force of some strong noble somewhere.
Hello. You did not provide the passage to which the question refers, which makes it impossible for me to give you an exact answer, but to help you, I will show you how to find the subject of a passage, which will guide you to the right answer.
The details of an excerpt are the phrases that support the main theme of the excerpt. For that, you will have to read the entire text and interpret the subject that is presented in this excerpt. Those subject is the answer to your question.
For example, if the excerpt shows confusing rules when the character questions the insasatex and unbelief of those rules, it means that the theme is "The rules of life do not always make sense".
Symbols are important because they facilitate communication and identification of ideas and other concepts based on what those symbols represent, though they can have literal as well as figurative meanings.Symbols can be used to signify individuals, groups of people, organizations or more ambiguous concepts