The correct answer is apostrophe
The answer is D
Explanation: In the second half of the passage it states that he haid sent them a "token of his very great affection". This of course means that the answer has to be D: the children’s host in Chesham still cared about them after they left.

One of the purest relationships is the relationship of friendship. A person without a friend lives a hard life. Everybody needs a companion to deal with our experience. It is dependent upon you that how you define friendship. It can be sharing your food, taking care of that person, supporting them in their thick and thin. You may not be loud about it, but if you care for a person silently, that is what friendship is. Friendship is about laughing together on small things, cherishing every moment you share, standing together for each other even when the world turns their backs towards them.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Friendships are sometimes more durable than the relationship of love. Even though the definition of friendship varies from person to person, the core meaning behind it is the same for everybody. Life is empty without a friend. So when you gain a true friend, make sure you cherish it with all your heart. The person with a real friend, with whom all the things can be shared, are the luckiest in the world. A friend will never judge you, and they will never stop scolding you if you are wrong. But whatever the situation be, they will always be there to support you.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Answer:
2. The strange thoughts that come when our minds are at rest.
Explanation:
William Shakespeare's "Romeo and Ju li et" revolves around the tragic love story of two lovers who chose death than being separated. The romantic tragedy focuses on how societal and family pressures often became the obstacle for successful love and how detrimental it can be.
In the given passage from Act I scene iv of the story, Mercutio was describing his dream about<em> "Queen Mab"</em> which Romeo declares nonsense. Then, Mercutio declares that dreams are the<em> "children of an idle brain"</em>, the result of a 'free' mind with nothing to do. According to him, such dreams came out from nothing and are merely "<em>vain fantasy</em>."
Thus, the correct answer is option 2.
Tone is the attitude of the author towards the audience, and mood is the attitude of the author towards the subject.
Please make brainliest answer, I need one more <3