Answer:
The Ball Poem” is a very subtle and beautiful poem about a little boy’s growing up. The poet sees this little boy one day when he has just lost his ball. The loss of his ball is teaching him that in life, we often lose things and they cannot be easily replaced. Such lessons are a part of growing up, and everyone has to learn them at some point in time or the other. However, it is painful for the poet to watch the boy in his sad state. He is sure that the ball, as well as the person who whistles by the boy, feels the same way as he does.
The correct answer is: [A]: "simile" .
_______________________________________
Note: In the passage provided, there are no examples of "comparisons using "like" or "as". Thus, there are no "similes" in this passage above.
________________________________________
Because Mia Hamm has been a role model for girls since she established herself as one of the greatest female athletes of all time.
Answer:
climax, rising action, resolution, imaginary
<span>Mordred wants control of the kingdom of Camelot.</span>