<span>Daisy was in a relationship with Gatsby at an early age. He has been gone for 10 years and she had thought he died in WW1. Gatsby was Daisy's first love and she had put him and their relationship on a pedestal. At first their is disbelief that Gatsby is in fact not dead but alive. She is madly in love with him and does not understand how he is still alive and is enraptured by the enigma and mysterious circumstances his appearance has brought into her life. After the death of Myrtle Wilson, Daisy is able to return back to her normal life. The ease in which she is able to actually do this is testament to the societal views towards women at the time. Women were viewed as helpless and Daisy was probably thought incapable of a vicious murder so the police did not pursue an indictment. Her husband was also a powerful businessman and must have certainly had clout in the political sphere.</span>
What is the difference between reading a novel and watch the same novel as a film?
D) All of the choices
The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to words or write ups that is pen down by a writer or an author which is base on experiences, stories,thoughts, ideas or occurrences and questions are provided in order to best understand the passage. The passage talk about a play by Shakespeare in which the main characters died.
Therefore, The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1
1, the answer is c
2, the answer is c
3, the answer once again is c
4, the answer is b
I would say Morbid. Morbid is more like a n abnormal or unhealthy interest in disturbing and unpleasant subjects, so I would say Morbid<span />