C) is the answer because examples of point of view is first, second or third person. so, to know the point of view C is the answer
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
Get a clock and a calendar, or a pocket organizer
Explanation:
Hope this helps
would appreciate brainliest!
Here are a few reasons why urban is better. 1. It is closer to places such as hospitals, stores, and gas stations. 2. You are closer to other people and there are more opportunities for socializing. 3. If there is an emergency the police and paramedics can get to you faster. Good luck on the assignment!
Utopia is a place that may never exist, but it is an ideal that has sometimes inspired people to try to improve the world.