Explanation:
dialogue between you and the owner of restaurant
Cause they spent all their money at the bar trying to impress the 22 year old girl who turned out to be a man
Poetry can help users to develop a more acute sense of empathy.
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>
Answer:
They said they had never been <u>there</u> <u>before</u>.
Explanation:
According to the statement, this is Indirect or Reported Speech. It is normally used to talk about the past. So we commonly replace the tense of the words said. Reporting verbs are used. For example, 'say', 'tell', 'ask'. These words are even similar in meaning. Sometimes, we could use the word 'that' to explain the reported words.