Actually, there are two correct answers: The first, and in my option not the best option is A. A wintry city Street. The matchseller is trying to sell matches while being on the street, and then she dies from hypothermia (too low body temperature). However, I think that B. <span>B. A place in the matchseller's imagination is a better option, as the majority of the story finds place in her imagination. </span>
<span />
Answer:
The Water <u>of </u><u>Ocean </u> Is Very deep.
Answer:
From the given passage above from The Odyssey - Penelope, the line from the passage that best shows that Penelope is clever is: and so for three years I deceived the Akhaians. What makes Penelope very clever is that, her suitors agreed with her condition which is she needs to weave the great loom. But never did they know that every night by torchlight, she is unweaving it and she'll weave it again the next day. And this went on for three years.
Explanation:
The sentence that has an adjectival phrase is: His grandmother from New Zealand is visiting for two weeks.
An adjectival phrase is a group of words that describe a noun or pronoun in a sentence. It could consist of an adjective or a string of adjectives. For example, she is a beautiful, intelligent and sensible girl. In addition, an adjectival phrase not only can modify a noun but also a pronoun, like in this case, where 'from New Zealand´' is an example also of an adjectival phrase.