What is the purpose of this passage from " the haunted palace " the poem that appears within the story " the fall of the house o
f usher "
But evil things, In robes of sorrow , assailed the monarch’s high estate; ( Ah, let us mourn! — for never morrow shall dawn upon him, desolate) and round about his home the glory that blushed and bloomed Is but a dim-remembered story Of the old time entombed 
A . It’s provides an example of the writing skill of Edgar Allan Poe . 
B. It’s illustrates the elements of Gothic literature to the reader 
C. It attempts to alleviate the gloomy mood of the story 
D. It’s serves to foreshadow what will happen in the story
       
      
                
     
    
    
    
    
    1 answer:
	    You might be interested in
    
        
        
My friend has strong mathmatic and English capabilities
        
             
        
        
        
What are you looking for like definitions or in your own words
        
             
        
        
        
Answer:
what passage?I don't see a passage so I can't answer your question.
 
        
             
        
        
        
Answer:
 scenarios involving teams are common in business, government, and nonprofits. 
Explanation:
(sorry i tried)
 
        
             
        
        
        
Paradoxes work by circularly falsifying the previous statement, and changing what the statement is asking.