<span>9,232 Please thank me Byee</span>
Answer: I think it is A
Explanation: btw i am not sure so wait for another person to answer
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Would be, a white family with 2 kids in a medium size home with a dog and a cat both parents are working 9-5 and kids are going to middle school...
Second common would be, A black family overweight dad construction and mom a clinic nurse with 6 kids and a bulldog...
Third would be, Mexican family with 10 kids and over 100 relatives in a large white van, the dad is working on the field and the mom is a stay at home mom looking over the small kids teaching them Spanish and english. (also for fun they go to the water park with the entire family)
Burgoyne had his troops carry a lot of baggage which slowed them down while the Americans sabotaged their path.