The statement about melatonin as the chemical that regulates the sleep and wake cycle is the supporting detail. Thus, option D supports the main idea of the passage.
<h3>What is a supporting detail?</h3>
Supporting detail is a statement that includes the data that are well researched and have examples and detailed descriptions that support the central idea that serves the purpose of the essay.
The main idea is the central thought that the passage wants to deliver to its reader and is supported by the details that clarify the idea about the topic.
Here the main idea is about the sleep cycle that is regulated by the hormone melatonin released by the brain. It balances the sleep and the wake cycle of the person and varies with the age. Its release controls the sleep pattern and regulates the best function of the body.
Therefore, the release of melatonin best supports the idea of the passage.
Learn more about supporting details here:
brainly.com/question/11669714
#SPJ1
Answer:
it stops kids from expressing themselvs thru clothing u can tell who a person is just by how they dress and its fun to dress up altho it is easy to just wear the uniform and go bc u dont have to worry about wearing the same thing blah blah bhla but still kids are kids and they need to express them selves in a way :)
Answer: D- explain how the found the evidence
please mark brainliest
The correct answers are the following:
- The empirical tests conducted in the controlled environment supported the research results. Empirical tests use empirical evidence. Empirical evidence is information created through assumptions.
- The nascent corn crops looked very promising in their beginning stages. Nascent means coming into existence.
- The delicious and complex flavors of the casserole belie the ease of putting it together. Belie means to give a false impression of something.