Answer:
car insurance
Explanation:
because car insurance is necessity for every car
In the very, very simplest terms, judging the validity of an argument starts centers around this process:
1) Identify the rhetoric (Lines of Argument) from the actual, formal reasons. Separate the persuasive language from the actual claims to truth and fact.
2) Analyze those reasons (claims to truth and fact) by identifying their logic (often in the Implicit Reasons) and evidence.
3) Test and evaluate the logic and evidence; identify logical errors and ask whether the evidence can and has been tested and objectively, repeatedly, factually verified.
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.
Answer:
Odysseus and his men broke into the Cyclopes home to steal food and goods. The cyclopes did wake up and started to attack and eat Odysseus' men. Odysseus did blind the cyclopes, and tricked him by saying his name is nobody to prevent cyclopes from being able to successfully call for help when Odysseus enacts his escape plan. Odysseus couldn't help but get his credit for doing what he did. He says who he was to the cyclopes. This put him and his men in big danger. This small mistake made Odysseus' trip back home 10 years longer and all his men die.
(sorry it wouldnt let me type this much in comments)