1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
daser333 [38]
3 years ago
11

Finish the story.

English
1 answer:
velikii [3]3 years ago
3 0

Answer:

once upon a time, in an enchanted forest there lie a rabbit. this rabbit was small and frail. He had a name but no one cared for it. He was alone. He didn't think anyone want to hear his opinion or thoughts. He was to scared to go and make friends so he was alone. one day he was filled with thoughts, dreams, and ideas; but he had no one to tell them to. so he walked to a big cave and found some coal. he had an idea. he wrote, and wrote, and wrote until he had filled up the entire cave. he left and went home. when he came back there was a small note in the only blank space on the rock. "i like your ideas. do you have anymore?". The bunny was ecstatic <em>i </em><em>have </em><em>a </em><em>friend!</em><em> </em>he thought. So with this new inspiration he wrote a story. his story. As he drifted off to sleep that night. he didn't feel the nauseating normality of sadness instead he felt excited. excited for tomorrow to read his new friends response.

You might be interested in
PLEASE HELP
kondaur [170]

Answer:

They give more information about the earthquake.

Explanation:

The quoted sentence is used as information from a specialist.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How smaller class sizes improve educational performance in the kindergarten class <br><br>1.<br>2. ​
7nadin3 [17]

Answer:1. Teacher can take more time personally on each student.

2. The students get to interact more with the teacher.

Explanation:

7 0
2 years ago
“He has a stamp of Charlie chaplin and one of Booker T. Washington” Where are the pronouns? (there’s 2) I KNOW THE HE WHATS THE
Radda [10]

Answer:

I am pretty sure that "one" is the othe pronoun.

Explanation:

One is like an impersonal pronoun, can be used for people or as an indefinite pronoun. Instead of saying stamps again, they use "one" to replace it. Hope that helps.

6 0
3 years ago
What does the following passage mainly reveal about Tom (paragraph 1)?
boyakko [2]

Answer:

He knows that he doesn't have enough to bribe the boys into whitewashing the fence

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which evidence from the text supports the prediction that Helmer learn the contents of the letter select three options
sashaice [31]

This question concerns Act 2 of the play "A Doll's House". I've found the options online. They are the following:

What evidence from the text supports the prediction that Helmer will learn the contents of the letter? Select three options.

Helmer knows that there is a piece of mail from Krogstad in the box.

Nora looks at her watch and tells herself she has 31 hours to live.

Helmer thinks that Nora is nervous and dismisses her pleas about the mail.

Mrs. Linde fails to find Krogstad so he can take back the piece of mail.

Nora expresses her intention of having a champagne banquet.

Answer:

The three correct options are:

A. Helmer knows that there is a piece of mail from Krogstad in the box.

C. Helmer thinks that Nora is nervous and dismisses her pleas about the mail.

D. Mrs. Linde fails to find Krogstad so he can take back the piece of mail.

Explanation:

“A Doll’s House” is a play by Henrik Ibsen that was quite scandalous for addressing and criticizing the way women were treated and seen not only by society, but also by their own families. Nora, the main character in the play, is being blackmailed. She once took a loan from the very bank where her husband, Torvald Helmer, works without his knowledge. Since women were not allowed to do such thing, she forged her father’s signature. Now, her husband wants to fire Krogstad, an employee of the bank. But Krogstad is threatening Nora, demanding that she get her husband to take him back lest he reveals the truth about her loan.

<u>In Act 2, Nora is desperate because she knows there is a letter from Krogstad to her husband in the letter box, and so does Helmer. She pleads with him to not read any mail until after a party the next day, but her husband thinks she is acting this way out of nervousness, and dismisses her pleas. To make matters worse, Nora's friend, Mrs. Linde, fails to contact Krogstad and ask him to retrieve the letter. All of that is evidence that supports the prediction that Helmer will learn the contents of the letter. </u>

<u />

5 0
3 years ago
Other questions:
  • ‘Beauty is only skin deep.’ Elucidate with reference to the poem ‘For Anne Gregory.’
    5·1 answer
  • What is a example of a metaphor?
    6·2 answers
  • What is the opening quotation (in paragraph 1) important to the development of the passage’s theme? Cite evidence from the text
    14·1 answer
  • The root bel means war. What does the word rebellion mean
    12·2 answers
  • (Found in Chapter 2 of Video)
    9·2 answers
  • Which sentence in the paragraph expresses an opinion rather than a fact?
    13·1 answer
  • What is the theme of the poem two moods from the hill
    8·2 answers
  • Debatable opinion is not necessary for a thesis statement <br> A.)True<br> B.)False
    10·1 answer
  • After the museum for African
    15·1 answer
  • Compare and contrast biblical creationists and evolutionists worldviews.
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!