Answer:
A. Americans became more aware of social inequalities.
Explanation:
America was actually poorer as a nation after the Civil War, and after slavery, the model used did not reflect that used by Europeans at the time. The North and South continued to have political and economic disagreements after the Civil War.
What DID happen was that Americans everywhere were becoming more and more aware of social inequalities, with having slaves, the treatment of the mentally ill, the conditions of those in poverty, etc.
The inference is that the statement or phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information given.
Here, the phrase in the passage is a position held by opponents of corporate farming is that the new law would have made any existing law that restricted or regulated the farming industry in the state more vulnerable to lawsuits.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
The ratification of the U.S Constitution is the correct answer.
Even though the 'Articles of Confederation and Perpetual Union' had been submitted for ratification in 1777, it wasn't until 1781 that a significant number of states approved it. The ratification of the U.S constitution was a very important event in the midst of the economic depression that the United States was going through.
A wave of immigration inspired nativist politicians to pass laws forcing immigrants to pass a literacy test, and to create a QUOTA SYSTEM.
In other words they were completely against immigrants.
Afternoon! Hope you have a great day!