Answer:A. Determine the main idea of a passage
Lincoln use the topic of religion to convey his attitude toward the war as D. He wonders if appeals for divine help would be more effective if the war’s goal were to end slavery.
In the third paragraph, Lincoln stated that one-eight of the population were colored slaves. According to the passage, when if both parties that were at war prayed to God for assistance, it wasn't possible that His can answer both of them.
Lincoln then wondered that in a scenario whereby the goal was to end slavery, if the appeals for divine help would be more effective. Lincoln wondered if God will be helpful in saving the slaves and the oppressions that they face.
Therefore, the correct option is the fact that wonders if appeals for divine help would be more effective if the war’s goal were to end slavery.
Read related link on:
brainly.com/question/24912709
I need to be more specific
Answer:
The first philosophers who are today referred to as having been rationalists include Descartes (1596-1650), Leibniz (1646-1716), and Spinoza (1632-1677). These thinkers thought they were defending a form of rational thought in the form of a science against the older school of thought known as scholasticism Rationalists, such as Descartes, have claimed that we can know by intuition and deduction that God exists and created the world, that our mind and body are distinct substances, and that the angles of a triangle equal two right angles, where all of these claims are truths about an external reality independent.
Explanation:
hope this helps if not let me know have a blessed day
Answer:lol it looks like your cousin is on top of here tbh
Explanation: