Answer:
Explanation:
Because of the certain time periods, these armies became too proud of their power, which eventually led to their downfall. Power invites challenge, challenge incites conflict. Because we're all human, we're always bound to win and lose, but never be invincible.
Answer:
D
Explanation:
although i have not read the article, i can conclude from the keywords (grave & egyptian), that the answer is probably D.
the backstory behind my reasoning is that it's called a Grave Matter. that eliminates the possibility of answer 'A'. also, i believe we can eliminate C, because the name of the article makes me think otherwise. B is probably a contestant, but my choice (if i haven't read the article) would be D. please let me know if this works or not.
Bullying is wrong. Morally wrong. To purposely break someone down for fun is sick.
Maybe start by starting that you have a dream