Answer:
Suitable climate and strong military.
Explanation:
Suitable climate of the region motivated Turkish people to expand so far from their original homeland. Turkish people needs suitable environment where vegetation is present for their animals which is limited in their former homeland. They were so successful in creating new states because of their strong military and bravery, the enemies were defeated and the Turks capturing new states.
Indentured Servants. These were people who worked for a certain number of years to pay for their voyage to America.
The black death occurred during the 1340's
Answer: B
European states entered into military alliances with each other that forced them to come to their allies’ aid in the event of conflict with a nonallied state.
Explanation:
i j did le quiz
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.